luni, 23 noiembrie 2015

Sfaturi pentru un job in videochat


Daca vrei sa obtii si sa pastrezi un job in videochat, atunci trebuie sa tii seama de cateva sfaturi crusiale, care te vor imbogati, in doar cateva luni. Aplica-le si vei vedea!

Nu condu conversatia. Lasa-l sa puna intrebarile, sa inceapa subiectele. 80% la suta din cliento sunt foarte timizi, stand acolo si ascunzandu-se in spatele ecranulului computerului lor. intr-o situatie din viata reala ei nici macar nu ar vorbi cu tine, daca te-ar vedea in jur. Ei pot dori sa pozeze in barbate fatali dar ei nu sunt.

Aminteste-ti ca nu este un intalnire adevarata. Modelele petrec prea mult timp cu tipi care sunt repeziti si nepoliticosi si in graba. Ele lupta cu clientul, incercana sa forteze o conversatie, intr-un ritm de melc, etc. Doar ca nu poti lucre asa, clientul nu este obligat, pentru ca daca ar fi el nu ar veni inapoi. Ce a realizat modelul? A stors cateva minute in plus de la un tip? Astfel ea pierde orice sansa de afaceri de si o multime de tipi care ar sta mult timp, atunci cand se implica in actiune. Trebuie sa intelegi acest lucru, este in mare parte un loc de munca, nu esti la o intalnire adevarata !! Nu folosi aceleasi standarde ca si in intalirile tale reale!

Urmeaza instructiunile. in cazul in care un tip cere ceva, fa-o in felul lui. Nu impune drumul. Daca vei reusi sa urmezi aceste sfaturi vei vedea ca nu este nimic pierdut, ba chiar vei face foarte multi bani.

Prinde un job in videochat de la Lola High Class, unde vei avea ocazia sa castigi peste 3000 de dolari pe luna. Suna bine, nu-I asa? Atunci ce mai astepti? Aplica chiar acum si vei avea pate de traininuri si sfaturi de la modele profesioniste. In plus nu ai nevoie de experienta si nici de vreun nivel educational absolvit astfel ca esti perfecta chiar daca tinzi sa crezi ca nu e adevarat.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu